Theaterstukken

Het land onder het Nevelbos : (jeugd) creatie 1992 door toneelkring WIJ-Lebbeke.Uitgegeven door toneeluitgeverij Almo-Antwerpen en opgenomen in het Theaterboek Licht uit-Spots aan - uitg. Clavis-Hasselt 1994

De kleine Johannes : (jeugd) (bewerking boek F. Van Eeden) 1993. Creatie door de leerlingen van de Gem. Academie voor Muziek, Woord en Dans te Lebbeke ter gelegenheid van het balletrecital.Uitgegeven door Toneeluitgeverij Almo-Antwerpen en opgenomen in het Theaterboek Licht uit-Spots aan - uitg. Clavis-Hasselt 1994

Hotel Angelique : (jeugd-jongvolwassenen) creatie 1994 door Toneelkring WIJ - Lebbeke (Theater De Minne)Uitgegeven door Toneeluitgeverij Almo-Antwerpen; Bestaat in 2 versies.

Recyclage of De Kinderen van de Mercado Orientale : (jeugd) creatie 1994 door Theatergroep Edelweiss-Dendermonde. Uitgegeven door Toneeluitgeverij Almo-Antwerpen en opgenomen in het Theaterboek Licht uit-Spots aan - uitg. Clavis-Hasselt-1994.

Koning Lion in het Miezemuizebos : (kindertoneel) creatie 1996 door Theater Edelweiss-Dendermonde en de leerlingen van het St-Vincentius-Instituut te Dendermonde.Bestaat ook onder titel : Sinterklaas in het Miezemuizebos. Beiden uitgegeven door Toneeluitgeverij Almo-Antwerpen en opgenomen onder titel "Sinterklaas in het Miezemuizebos" in het Theaterboek Licht uit Spots aan-uitg. Clavis-Hasselt 1994

Hond Sep en de bloemen : (kindertoneel)Uitgeverij Almo-Antwerpen en Theaterboek Licht uit Spots aan : 1994Jan en de Wenskabouter : (kindertoneel)Uitgeverij Almo-Antwerpen en Theaterboek Licht uit Spots aan : 1994

Moederdag : (kindertoneel)Uitgeverij Almo-Antwerpen en Theaterboek Licht uit Spots aan : 1994

Bolleke Kat en Tip de muis : (kindertoneel)Uitgeverij Almo-Antwerpen en Theaterboek Licht uit Spots aan : 1994

Recyclage II (tweede versie) : (jeugd en jongvolwassenen) 1998 - creatie op 8, 9 en 10 mei 1998 in CC Belgica door Theater Edelweiss-Dendermonde.Uitgegeven voor Toneeluitgeverij Almo-Antwerpen.

De groep : Toneel voor jongeren ontstaan uit improvisatie en schrijfgesprekken; creatie op 20 maart 99 in CC Belgica Dendermonde door Theatergroep Edelweiss.

Heikje heks: toneel-muziektheater, bewerking van Heikje heks en Heikje helpt een handje. Creatie op 28 mei 99 in Heilig Maagdcollege te Dendermonde door Koorschool 'In pulchritudine tua'.

De laatste uren : (monoloog) Uitgeverij Almo-Antwerpen

Muziek in een lachspiegel (monoloog) geïnspireerd op het boek 'De kapelmeester van Auschwitz' van Szymon Laks. Tekst kan aangevraagd worden bij de auterur.